mandag 14. mai 2012

Free fallin'

Eksamen er over, jeg er fri. Friheten har sin pris, for nå er jeg også fri til å tenke.

Å være eldst når du bor sammen med venner gjør at du nesten automatisk blir den de betror seg til. Og jeg liker det. Jeg liker å hjelpe.
Akkurat nå er det likevel vanskelig, for akkurat nå føler jeg at jeg ikke kan takle meg selv en gang. Ikke noe dramatisk, bare tungt, slitsomt og intenst.

Hva gjør man når man trenger en pause fra seg selv?

1 kommentar:

  1. Oslo: Kaffe eller øl på Mono, Internationalen, Kafé Sara, Bonanza, bøker på Schous bibliotek, Serieteket, gresset på Olaf Ryes plass, kaffe på Stockfleths, den på Oslo City er faktisk best, å gå tur på St. Hanshaugen, å gå tur på Kampen, bade på Frognerbadet, bade på Tøyenbadet, bade på Sognsvann, øl på Ryes (de har pannekaker), kaffe på Liebling, drinker på Robinet og Bushwick, å ta trikken, å ta t-banen, du trenger ikke dra et sted, du kan kjøre til endestasjonen og kjøre tilbake igjen, lese en bok på t-banen, Tøyenbadet, Mono, Liebling, Bonanza, St. Hanshaugen, Gamlebyen. Oslo. Beklager at det tok så lang tid, jeg skrev egentlig en kommentar for lenge siden fra mobilen, men den ble visst ikke posta. Duste-smartphone, sier jeg.

    SvarSlett